Черно море се наложи с 2:0 над новака в Първа лига Септември София в контролна среща. Варненци доминираха през цялото първо полувреме на мача, който се игра в Разлог, но изпуснаха една добра възможност. След почивката столичани заиграха малко по-добре, но след 60-ата минута отново Черно море взе инициативата.

В 67-ата минута Балджийски открадна топката пред дъгата на наказателното поле, подаде към Георги Божилов, който продължи към Чунчуков и нападателят от точката на дузпата на празна врата откри резултата в полза на Черно море.

В 75-ата минута младокът Димитър Костадинов овладя една отбита топка и стреля, но вратарят на Черно море Иван Дюлгеров леко я отклони, тя се спря в гредата и не влезе в мрежата.

Десет минути преди края Николай Минков комбинира с Ертан Томбак, а младият централен защитник подаде на Цветелин Чунчуков. За новото попълнение на Черно море не беше проблем на празна врата да вкара за 2:0.

В 88-ата минута Чунчуков вкара топката за трети път във вратата на Септември, но попадението беше отменено заради засада.