Покана до премиера в оставка Бойко Борисов да открие обновения стадион в Горна Оряховица отправиха ръководителите на Общината, футболният клуб и фенклуба на местния Локомотив. Това се планира да стане на мача с ЦСКА от 18-ия кръг на Първа лига.

Срещата между Локомотив Горна Оряховица и ЦСКА е на 11 декември от 15.00 часа. Ще може да я следите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и по Дарик радио. 

В писмото се изразява благодарност за оказаната подкрепа от Министерския съвет за ремонта на спортното съоръжение. Напомня се, че когато обеща своето съдействие за отпускане на средства за реконструкцията, Бойко Борисов заяви, че ще изгледа от трибуните и първия домакински мач на Локомотив на обновения стадион.

Писмото завършва с покана премиера да бъде гост на мача с ЦСКА в неделя, който се очертава като истински празник за цяла Горна Оряховица.

Поканата е подписана от Даниел Костадинов, председател на ОбС Горна Оряховица и на УС на ОФК Локомотив, инж. Добромир Добрев, кмет на Община Горна Оряховица и фенклуба на Локомотив Горна Оряховица./БТА