Последен шанс за Левски. „Сините“ ще се опитат да компенсират загубата във финала за Купата на България от Славия с класиране за Лига Европа. Оборът е близо до целта си, но голямата болка остава.

Нападателят Серджиу Буш, който лекува контузия в адуктора разказа как футболистите се възстановяват психически след огромното разочарование срещу Славия.

„Лично за мен това бе едно от най-големите разочарования в моята кариера. Но ние трябва да продължим напреди и да бъдем уверени, че ще успеем да се класираме за квалификационните кръгове на Лига Европа. А следващия сезон се надявам да станем шампиони.

„Не знам какво стана във финала. Никой не разбра. Мога да опиша състоянието ни така: Все едно бяхме в лош сън. Опитвахме, но не можехме а се събудим. Грозната истина е, че загубихме купата. Трябва да забравим този момент и да мислим за това, което ни предстои.“

На Левски предстои здрава битка с Берое за третата позиция. Всичко ще се реши в последния кръг, защото разликата между двата тима е само две точки в полза на „сините“, които са трети. Тимът на Делио Роси гостува на Верея в Стара Загора, а Берое се изправя срещу ЦСКА в София. Ето защо равенството срещу „червените“ бе приемлив резултат.

„Съжалявам, че не направихме равенство, защото тогава двубоят срещу Верея нямаше да бъде от такова значение, но все пак направихме голяма крачка към постигането на целта си“, каза още румънецът.