Футболистът на Левски Мехди Бурабия смята, че Лудогорец също допуска грешки. Полузащитникът коментира пред DIEMA SPORT, че „сините“ трябва да продължат да трупат точки и да печелят мачовете един по един.

„Голът срещу Славия бе много важен за мен. Това попадение бе много значимо, за да останем в надпреварата с Лудогорец“, коментира Бурабия.

„Карах колело с приятели в планината. Спускахме се, когато ускорих и паднах върху скала. Имах много голяма болка“, коментира халфа за контузията си от началото на сезона.

„Когато бях млад, имах трудни моменти. Наложи ми се да спра с футбола. Надявам се бъдещето ми да е още по-добро.“

„Изправял съм се срещу Бен Арфа, срещу Валбуена, срещу Фегули. Сега това е в миналото. Такъв е животът.“

„Още сме в битката за титлата. Първенството е дълго. Имаме още един мач срещу Лудогорец у дома. 6 точки са голяма разлика. Трябва да останем фокусирани върху своите мачове и да печелим един по един. Трябва да трупаме точки. Лудогорец също ще допуска грешки, защото не е възможно да спечелиш всеки мач. Трябва да продължим работата си и да спечелим оптимален брой точки“, добави халфът.

„Ще бъде чест за мен да стана за Левски това, което беше Бардон.“

„Понякога си говорим с Бумал. Той ми каза, че българското първенство е чудесно за игра. Не ме подведе. Обсъждахме дербито като приятели“, каза още Мехди Бурабия.

Левски гостува на Верея в мача от 18-ия кръг на  Първа професионална лига. Срещата е в събота, 10 декември, от 15.00 часа. Ще може да я проследите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.