Вече бившият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на Левски Асен Букарев даде специално интервю за "Спортно шоу Гонг" по Дарик радио само няколко часа, след като оставката му бе приета. Букарев заяви, че не е искал да бъде част от политиката на използване на личности и се изрази метафорично за ситуацията в клуба, като запита – „лъскаме една ябълка отвън, а тя е гнила отвътре, или какво?“.

Изповедта на Букарев: Защо си тръгна и как се ръководи Левски

"Не съм се обадил на Спас Русев, подадох оставка при Красимир Иванов, на когото съм лично подчинен. Случва се това, че Левски се управлява еднолично и никой не знае истината докрай - колко ни е бюджетът, какво планираме като стратегия, какво ще постигнем. Просто лъскаме една ябълка отвън и тя е гнила отвътре или какво", започна Букарев.

Букарев: Не мога да кажа, че намерих общ език с Левски, странен човек е

Букарев се раздели емоционално с Левски

"Благодаря за дадените възможности, както в едно семейство нещата може да не потръгнат, така и при нас не потръгнаха. Левски представлява милиони и е една чиста идея и е бил знак на мъжество. Не искам да съм част от една политика на използване на личности, на местенето им като пионки и напуснах. Отначало получих доверие, но вече не смятам да губя повече времето си", добави бившият футболист в откровеното си интервю.

"Уверенията пред всички нас са, че проектът Левски е дългосрочен, обаче кое ни дава гаранции, че е така?", запита вече екс ръководителят.