Главният мениджър на Левски Асен Букарев коментира какви са очакванията му за 2018, къде вижда тима и има ли нужда отборът от нови попълнения.

"Вълнуваща и интересна година беше. Можеше и повече, можеше и по-малко. Заслужено сме на това място, което сме в момента. Важна е връзката между нас и феновете, надявам се да пренесем нещата и на стадиона", коментира Букарев.

"Не си пожелавам нерви, пожелавам здраве и Весела Коледа, нека бъдем по-обединени, много здраве за всички, по-малко нерви за всички", допълни той.

"Целта и мечтата на всички ни е трофей, не е толкова далеч, колкото изглежда, близо е, просто трябва да положим още усилия" коментира Букарев по повод мечтата му за шампионска титла.

"Надявам се през 2018 постоянството да дойде, трябва да изповядваме ценностите на Левски. Поемам ангажимента да направим усилието да стигнем върха, да играем добре, да кара хората да идват на стадиона, титлата, евротурнири. Трябват ни още една-две щипки подправки. Винаги имаме нужда от по-добри и по-добри футболисти, казвам го с респект към сегашните играчи на Левски. Има запитвания към футболисти, но няма оферти. Обертан е част от Левски, има интерес към него. Имаме нужда да генерираме приходи, при добра оферта бихме се разделили с определени футболисти, но засега няма такива. Опитвам се да помогна на Делио Роси да навлезе по-бързо в нарадопсихологията ни, съперниците ни, какво значат за нас", каза още Букарев.