Нападателят на Дунав Русе Мирослав Будинов, който бе избран за Играч на мача срещу Черно море, заяви след двубоя, че никой в тима на русенци не се главозамайва от силното начало на сезона.

Дунав се наложи с 3:0 над Черно море и оглави еднолично класирането в Първа лига.

„В интерес на истината не очаквах да надиграем отбора на Черно море по този начин, особено през второто полувреме. Мисля, че ранният гол, който отбелязахме повлия положително за нас. Следващите два гола също дойдоха навреме. Точно преди края на първото полувреме и в началото на втората част. Мисля, че с третия гол ги прекършихме окончателно“, коментира той.

„Определено смятам, че колективът е в основата на добрите ни резултати. Имаме страхотен колектив и се познаваме перфектно. Не се превъзвуждаме и стоим здраво стъпили на земята. Раздаваме се на 100% във всеки мач“, каза още Будинов.

„Тепърва започват тежките мачове за нас. Днес също очаквах тежък двубой, но не беше такъв. Въобще не се главозамайваме, че сме направили кой знае какво. Рано или късно и ние ще загубим, но във всеки един мач излизаме за победа. Надявам се, че до края на първенството ще отбележа поне десет гола“, допълни нападателят на Дунав Русе.