Нападателят на Дунав Русе Мирослав Будинов не скри разочарованието си от загубата с 0:1 от Черно море. Той сподели, че отборът му е бил ощетен от съдиите, но призна и слабото представяне на русенци.

"Проспахме част от първото полувреме, да не кажа цялото. В доста мачове влизане разконцентрирани, днес ни наказаха. Имаше две дузпи за нас, поине едната можеше да се свири. Явно на отбори като Дунав тези ситуации се подминават", заяви разочарованият Будинов.

"Не искам да се оправдавам. Честитя победата на Черно море, нека гледаме себе си, но мисля, че бяхме ощетени."

"Не играхме добре първото полувреме, разчитахме повече на дълги топки, изритани към мен. Второто опитахме да променим нещо, но не се получи."

"Не мога да коментирам тези неща, треньорът трябва да прецени какво ни куца и да може по най-добрия начин да се промени. Даваме всичко от себе си, но явно някъде ни куца нещо и трябва да го променим."

"Трябва да сме по-постоянни, за да продължи това, за да сме спокойни за мястото си в първата шестица. Трябва постоянство."

"Очаквам много тежък мач с оглед и на това, че днес не успяха да победят. Като се има предвид, че и първият полусезон ги победихме. На "Армията" се играе тежко", допълни Будинов.

Великов: Имаше 2 дузпи за Дунав, дано грешката е неумишлена