Локомотив Пловдив гостува в 20-ия кръг на Първа лига на Дунав Русе в неделния ден от 13:00 часа, а двубоя може да следите с Gong.bg и да гледате в ефира на DIEMA, по GONG PLAY и да слушате на честотите на Дарик радио.

Ето какво каза наставникът на "смърфовете" Бруно Акрапович преди двубоя в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"Тук има хора за всичко, решенията, които бяха досега се взимат екипно, не ме е страх да взимам трудни решения, от мен зависи и моя е отговорността от януари тимът да играе по-добре от сега", коментира Акрапович.

"Христо Крушарски е весел и позитивен човек, той казва нещата както ги мисли, винаги съм бил оптимист и давам на всеки един футболист да ми докаже, че има място в отбора. Набелязали сме играчи, но цената им в момента е по-голяма от колкото можем да си ги позволим. Търсим бек и централен нападател. Задържително е да привлечем такива футболисти. Що се отнася до напусналите футболисти, не е проблем, тъй като ще привлечем футболисти с по-големи възможности", допълни той.

"Футболистите вече знаят какво се иска от тях, в началото беше по-трудно, но сега нещата са различни, постепенно ставаме едно цяло, а така се стига до успехите, няма друг начин. След последния ни мач ще задържа футболистите още три дни, за да проведен тестове", каза още наставникът на Локомотив.

"В България има качествени отбори, първите три отбора в лицето на Лудогорец, Левски и ЦСКА са много добри отбори, парите също имат важно значение, за да сме на тяхното ниво трябва много работа", заяви още Акрапович.