Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович коментира поражението от Берое с 0:2, след първи допуснати попадения на "Лаута" през пролетта.

"Има доста причини, не бяхме концентрирани. Имахме ситуации за гол, но там не бяхме концентрирани. След тези пропуски дойде голът на Камбуров, след това вече трябваше да се отворим, и получихме втори," заяви наставникът.

"Всичко се получи иначе, както го бяхме планирали, просто Берое е много качествен отбор. Втори по класа в България, бих казал аз," допълни той. "Не е лесно, те имаха и ден повече почивка. Не е лесно да играеш в толкова сгъстен цикъл."

"Не беше отсъдена дузпа в наша полза. Играхме, движихме се, играчите дадоха всичко от себе си, но не постигнахме резултат," каза още Акрапович.

"Няма да акцентирам върху изгонването. Аз видях ситуацията, съдията също, той взе правилното решение. Не е приемливо," обясни своето мнение той.

"Имам доста проблеми с картоните. Трябва да съберем състав, но ще намерим начин, трябва да запазим стила си," завърши Акрапович.