Бразилският гранд Сао Пауло има желание да привлече вратаря на Лудогорец Ренан дос Сантос. Отборът от „Морумби” е готов да конструира добре своята 2019-а година, а един от основните заподозрени за трансфер е именно стражът на разградските „орли”.

Латинските медии пишат, че статутът на Ренан на „Лудогорец Арена” е на незаменим, което обаче би усложнило сделката между двата тима. Техни източници твърдят, че на Сао Пауло е казано, че ще са нужни 2 милиона евро, за да вземат бразилеца. Към този момент в „трикольорите” разполагат с трима вратари – опитният Сидон, който е №1 на вратата на отбора. Титулярът в последните три срещи – Жан. Той бе нает в началото на годината, за да реши проблемите при допускането на голове, но все още не е убедил на „Морумби”.

В допълнение на тях е и 20-годишният вратар Лукас Пери. Той е един от любимците от феновете на Сао Пауло, макар и още да не е дебютирал за тима. Южноамериканските издания твърдят, че оферта на "Лудогорец Арена" ще дойде още в първите дни на януари.