Футболистът на Нефтохимик Любомир Божинов коментира емоционално поражението на тима с 0:3 от Пирин в двубой от 30-ия кръг на Първа лига.

"Трудно е да се говори след тази загуба, причините са в нас, ние играем на терена, Грешки правим, при 0:2 трудно се играе, искахме да върнем един гол, не се получи тази вечер", коментира футболистът на Нефтохимик.

"Имаме явно проблеми, ние трябва да спасим отбора, моето желание е тимът да остане в Първа лига, ще направя всичко възможно да остане тима в отбора, навсякъде има напрежение, футболът е игра, трябва да се вдигаме, трябва да оставим тима в елита, каквото зависи от нас ще направим", допълни той.

"Заплатите към футболистите са изплатени, има малко забавяне на половин премия, до ден днешен всички пари са платени до тази дата 28 април, това трябва да се знае", каза още Божинов.

"Играем 7-8-9 месеца заедно, проблемът е в нас футболистите, трябва да се справим, ще направим всичко възможно тимът на остане в Първа лига. Договорът ми е до 30 юни, искам отборът да се спаси", завърши футболистът на "нафтата".