Нападателят на Левски Валери Божинов коментира извоювания труден успех над Верея с 4:3 в двубой от 26-ия кръг на Първа лига. Той откри головата си сметка за "сините", след като се завърна на "Герена".

"Странен мач срещу един съперник, който знаехме, че така ще играе, искахме да излезем да вкараме повече голове, срещу такъв съперник се играе трудно, тръгнахме си с 3-те точки, което е най-важно. Срещу по-слабите отбори трите точки се дублират в края на годината, като цяло беше важно да победим и успяхме", коментира след успеха Божинов.

"Ще тренираме, за да може да реализираме попадения, както и да не допускаме голове. Бат Жоро позволи да бия дузпата, тъй като ние си имаме изпълнител Мариани, аз му я оставих топката, но след като получих разрешението се нагърбих, бих я, реализирах, хубаво е, че победихме. Добре се чувствам след травмата, има лека болка, но искам да се върна и да помагам на отбора", добави той.

"Амбициите ще си ги оставя за себе си, на принципа съм, че ще се говори в съблекалнята", добави нападателят на Левски след трудния успех над Верея.