Ботев започна подготовка с 20 футболисти

Отборът на Ботев Пловдив направи първата си тренировка от лятната подготовка. Наставникът Николай Киров изведе група от 20 футболисти, която се насочи към един от естествените терени на базата в "Коматево" за старта на заниманията. Киров все още не може да разчита на пълния набор от футболисти, тъй като чужденците не са се завърнали от родните си места. Очаква се това да се случи в средата на настоящата седмица. 

Играчите бяха разделени на две групи. Първата от тях тренираше на пълни обороти, докато във втората бяха юноши от формацията до 19 години, които вчера имаха официален мач от първенството.

Във втората група бе и бразилецът Алваро Юлиано, който утре ще мине медицински прегледи и ако резултатите от тях са добри, ще подпише договор с "канарчетата".

Ето и групата на "жълто-черните" за първата тренировка: Мартин Димитров, Стелиан Ангелов, Иван Василев, Петър Чалъков, Радослав Апостолов, Тодор Неделев, Цветомир Панов, Крум Стоянов, Лъчезар Балтанов, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Борис Тютюков, Исмет Рамадан, Алваро Юлияно, Георги Купенов, Иван Кирев, Атанас Ташолов, Милко Георгиев, Атанас Пашалиев, Емил Камберов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Ботев

Първа лига