Ботев Пловдив ще изиграе приятелска среща със съгражданите си от Марица между двата двубоя с албанския Партизани, съобщават от клуба.

"Жълто-черните" ще посрещнат завърналия се сред професионалистите тим на клубната база в Коматево в неделя вечер. Двубоят ще се играе на централния терен с начален час 20:00, а входът за зрители ще бъде свободен.

Виана се присъедини към Ботев, албански номера към “канарчетата“

"Канарчетата" получиха ден почивка след победата с 3:1 в Тирана. Отборът пристигна в Пловдив рано сутринта в петък, а треньорския щаб пусна играчите да релаксират до събота в 18:00 часа, когато е насрочено следващото занимание на тима.

Междувременно от клуба изразиха своята благодарност към феновете, които подкрепиха тима по време на двубоя от първия квалификационен кръг за Лига Европа срещу Партизани. 

Евентуалните съперници на Ботев с епичен мач, пълен с обрати

"Респект за всички, които, както гласи поговорката, минаха през девет планини в десета, за да бъдат близо до отбора и да дадат на футболистите допълнителна увереност в първия мач от новия сезон, който Ботев започна на европейската сцена. Благодарности и за всички, които стискаха палци за успешен старт на европейското приключение от всички краища на света! С нетърпение очакваме втория мач в Бургас, с надеждата да си осигурим море от положителни емоции и поредния футболен празник. Заедно! Благодарим! Само Ботев !", гласи съобщението на клубния сайт на "жълто-черните".