Ботев и Верея излизат един срещу друг в битка, която трябва да бъде като генерална репетиция преди спора между тях в полуфиналите за Купата на България. Те ще спорят на базата в Коматево.

"Жълто-черните" влизат като големия фаворит в тази битка, защото са с убедителни изяви напоследък, а в последния кръг победиха със 7:1 Монтана и настроението в лагера на тима е приповдигнато.

Особено като се има предвид, че огромна част от дълговете на "канарчетата" бяха преструктурирани и сега тази тегоба не тегне над тях. Така краят на сезона ще им бъде далеч по-спокоен и ще могат да се концентрират впоследствие и върху Купата на България.

При Верея също няма особени проблеми със състава, а добрата новина за наставника Александър Томаш е, че в сметките му се завръща Момчил Цветанов, който беше контузен в последните седмици.

Какво интересно можете да очаквате от този мач, можете да разберете от картината в прикаченото видео.

Колкото до самия сблъсък, можете да го гледате в ефира на DIEMA SPORT от 15:30 часа днес, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и по Дарик радио