Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски имаше много претенции към съдийството на Ивайло Стоянов при успеха 3:1 над Славия в първи плейофен мач за Лига Европа от втората осмица на Първа лига. Босът заплаши, че следващият път, когато срещу отбора му се случи подобно "клане" от страна арбитрите, той ще инструктира играчите си да седнат на терена и да не играят.

Също така Крушарски в прав текст призова за оставката на новоназначения шеф на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев. Пловдивчанинът зае поста на 20-и март.

"Шефът на съдиите да си подава оставката и да се прибира у тях. Язък, че е от Пловдив. Заплашван бил. С перце ли иска да го галят", негодуваше Крушарски.

"През първото полувреме съдиите ни клаха тотално. Добре че през втората част свириха по-нормално. Така не трябва да продължава. Следващия път при такова клане ще седнем на терена и няма да играем и колкото искат голове да ни вкарат."

"Нека колегите-собственици на клубове да спрат да натискат съдиите. Аз не съм го правил и няма да го направя никога. Иначе съм доволен от играта на момчетата и от победата. Отборът ни върви напред", заключи Крушарски./БТА