Мераците на водещите български клубове да се сдобият с подписа на звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев ще ударят на камък и тази зима. През лятото от ЦСКА го потърсиха, но самият играч отказа, а "червените" обявиха, че ще се пробват пак през януари. Отделно се говори и че Лудогорец иска халфа. 

Сделка обаче явно няма да има, поне в българския шампионат, защото такава е разпоредбата лично на боса на "канарчетата" Георги Самуилов. Той е имал среща с наставника на тима Николай Киров, на която са обсъдили всички въпроси около зимната селекция, съобщава plovdivnews.bg

Ако Неделев си тръгне от Ботев, ще е само в посока чужбина, при това само срещу много изгодна оферта, уверил е силният човек при "жълто-черните". Футболистът има горчив опит от престоя си в Майнц, където така и не успя да се наложи, но явно вече е готов за друго предизвикателство. 

Иначе Самуилов е гарантирал, че ще подкрепи спортно-техническия щаб при търсенето на нови попълнения през зимата. Очаква се в Коматево да акостират бившият играч на Ботев Омар Косоко, както и Еберт Кардосо.