Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира вчерашния мач между "сините" и Лудогорец в отложен мач от първия кръг на първенството.

"Аз не мога да кажа съдията, защото те бяха петима съдии. Но да - някои от съдиите повлияха на резултата от мача. За мен умишлена игра с ръка на Анисе, стигне се до влизанията и така нататък. Върхът на черешката бяха последователните няколко удара на Натанаел, ако не се лъжа,  в лицето на Антонио Вутов. Картонът, който се даде, за мен това е недопустимо. Виждаме, че страничните съдии изиграха важната роля, както срещу Верея в Стара Загора страничните съдии повлияха", коментира Боримиров на въпрос дали съдията Никола Попов е повлиял на изхода на срещата.

Заседанието на Дисципа - отложено

"Доволни сме от резултата, в пореден мач Левски не допуска гол, израстваме във всеки мач", каза още Боримиров.

Всички спорни положения от Левски - Лудогорец

"Бях в тунела на полувремето, нищо конкретно не се е случило, преглътнах нещата, няма как да вляза в съдийската стая", допълни спортният директор на "сините".

"Не мога да кажа дали са умишлени. На този въпрос могат да отговорят хората, които се занимават с тяхното обучение. Но ми прави впечатление, че много поредни съдийски грешки влияят на резултата в ущърб на Левски", каза още той.

Яка битка, спорни моменти, но и една липса на Левски - Лудогорец

"Ако не всеки мач, в големите дербита искаме да пълним стадиона. Ние затова играеме футбол, за да радваме привържениците, а те да ни се отблагодаряват с присъствието си на стадиона. Сега е важно първенството да се нормализира и да върнем хората по стадионите. По този начин с тези отсъждания гоним хората и всеки казва – какво да ходя на стадиона, като знам този мач как ще завърши?! Съдиите трябва да разберат, че не трябва да са главни действащи лица, а това да са футболистите на терена", каза още Боримиров.