Капитанът на Септември Богомил Дяков коментира както изминалия мач срещу Локо Пд /0:0/, така и гостуването в Русе на Дунав, което предстои в неделя.

"С Локо Пд беше тежък мач. Ние сме доволни, че не го загубихме. Борихме се да победим, не можахме, но и точката ни устройва. Във всеки мач се борим за победа, не всеки мач става. Опитваме се да вкарваме във всеки мач. И да - играе ми се в Европа."

"Сезонът започна много тежко за нас. Имаше смяна натреньор и много футболисти. докато се сработим ни беше тежко. не се познавахме футболистите. Това беше причината за тежкия старт. Митов ни познава повечето момчета и тръгнахме напред."

"Работим във фаза защита целият отбор. Има много силни защитници в нашия отбор. Стараем се всички, има голяма конкуренция. Чува се гласът ми, както и този на Галчев. ние сме най-опитните и гледаме да дърпаме младите напред."

"Няма напрежение, играем по-освободено. малките свикват и се отпускат с мачовете. Имаме юношески и младежки национали. Надявам се да вървят нагоре", сподели Дяков.