Първото ново попълнение на ЦСКА тази зима Николай Бодуров беше изключително афектиран след поражението от Левски с 1:2. Той нападна съотборниците си за обрата, който направиха "сините" и според него това се е дължало на липсата на самочувствие на съотборниците му.

"Много съм разочарован, на пръв поглед спечелен мач. имахме не знам колко положения да вкараме за 2:0, а после ги качвахме на разгром. Но късметът ги покри, обърнаха ни, това е футболът", сподели Бодуров пред камерата на DIEMA SPORT и сподели, че е видял хора без самочувствие за ЦСКА сред съотборниците си.

"Като вкарахме гол и се прибрахме. Не знам защо стана. Викам им постоянно да ги пресираме, трудно се играеше на този сух терен. Май страхът ни беше в повече, като поведохме с 1:0. Предпочитах те да ни водят и да ни натискат, а не обратното."

"Не може да си в ЦСКА и пред такава публика и да не играеш със самочувствие. Ако нямаш самочувствие, седи си у дома и си шлюпкай семки. Целият отбор се прибрахме и чакахме. И въпреки това на контраатака ги убихме, но късметът ни изигра лоша шега", сподели асът на "червените". Накрая той говори и за начина, по който Левски стигна до успеха.

"Две статични положения ни реализираха, късмет. Като се замисля, нямаха положения. Никога досега не сме имали толкова положения, те нищо не направиха, за да спечелят мача, ние направихме всичко, за да го загубим", сподели Бодуров.