Борислав Цонев от Берое беше избран за Играч на мача срещу Септември, тъй като реализира единственото попадение, което беше с цената на трите точки. Халфът разкри, че успехът срещу столичани е дошъл много трудно.

"Радвам се за трудната победа, надявам се да продължаваме така. Знаехме, че ще е трудно, Септември имаха 4-5 поредни загуби, играха на 1000 процента срещу нас. Момчетата се раздават, както и ние и ни беше много тежко на терена", заяви Цонев пред DIEMA SPORT.

"Не мисля, че сме променяли мнещо, имахме ситуации и през двете полувремена. Вкарахме един гол, можехме да вкараме и още, защото имахме много положения и можехме да бием доста по-изразително", добави халфът и анализира ситуацията с попадението си.

"Важно попадение вкарах, но по-вацжен е отборът. Така се падна, че аз вкарах гола, а Сашо Цветков ми подаде. Важното е, че победихме", добави Боби Цонев и коментира повиквателната си за националния отбор и целите си там.

"Не крия, всеки футболист в националния отбор се стреми да играе, надявам се следващите пъти да съм здрав и дори да играя в битките", завърши полузащитникът на Берое.