Полузащитникът на Берое Борислав Цонев не се съгласи с мнението на своя съотборник Матеус Биси и заяви, че победата 1:0 над Септември София е дошла в мач, който не е бил никак приятен за гледане. Все пак бившият играч на Левски отчете, че трите точки стоят над всичко, тъй като в последно време тимът му трудно стига до успехи.

Август хич не се нрави на Септември, и Берое го надви

В изминалите вече 6 кръга дотук старозагорци все още не познават вкуса на загубата, но пък записаха и само 2 победи. Втората бе именно срещу Септември, а след този мач идва тежък двубой срещу ЦСКА.

"Да ви кажа не беше много хубав мач, поне според мен. Но се радвам, че победихме. Липсват ни точки и победи. Не беше най-прекрасната игра, която сме показвали, но се радваме, че взехме трите точки", отчете Цонев.

Томаш отговори на Белчев: Всички ще се съобразяват с Берое

"Първотo полувреме се опитвахме да играем повече, търсихме гола, който падна в последната минута. През второто се поприбрахме малко, мача стана с повече дълги топки, с повече единоборства и не беше много приятен за гледане."

"Ние ще се радваме дори и с такава игра да взимаме точки във всеки мач. Със сигурност ще искаме да подобряваме играта си, вътре изпитваме по-голямо удоволствие като играем добре, а също така и хората които ни наблюдават."

"От два месеца и нещо работим заедно. Както ние, така и треньорът е много взискателен и мисля, че вече сме добре сработени. Не знам защо се прибрахме назад към края, изискванията не бяха такива. Явно си мислихме да се приберем и да ги чакаме на контраатака, за да вкараме втори гол, но не се получи и така завърши мача", коментира Цонев.