Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Благомир Митрев остана разочарован от публикациите в национални и регионални медии, че клубът му търси заместник и едва ли не той вече се е простил с работата си.

Бившият полузащитник на Нефтохимик заяви, че в разговори с ръководството на Верея е станало ясно, че такива настроения или индикации няма.

"Мисля, че е крайно време да се види и положителното, което направи този нов отбор, а не постоянно да ме "сменят" и да се търсят интриги.

"Смятам, че постигнахме нещо и то е историческо за млад клуб като Верея. Отборът е 6-и и ще завърши най-малко на тази позиция, което ще бъде най-доброто класиране в историята на този млад клуб, каза още Митрев.

Според треньора, за краткото време, в което той води тима, е постигнало класиране за първата 6-ца напрактика с изцяло нов отбор.

"Трябва да се отчете, че отборът успя да се класира за топ 6 и ще мери сили с най-добрите български клубове като Лудогорец, ЦСКА, Левски и с традиционни отбори като Ботев и Берое. И в тази компания е Верея. Ние изпреварихме силни, стабилни клубове като Локомотив (Пловдив), Славия, Черно море, далеч по-стабилни имена в българската футболна история", завърши Митрев./БТА