Бившият наставник на Левски Делио Роси съвсем не се е отказал от треньорството, каквито информации тиражираха различни български медии наскоро. Италианският специалист, който преди ден навърши 59 г., разкри какво предизвикателство би му се искало да поеме. 

Той иска да поднови кариерата си, като застане начело на един от отборите, с които постигна най-големите си успехи до момента - Палермо. В момента "розанерите" са в Серия Б и се борят за влизане в елита, а в състава им се подвизава родният национал Ивайло Чочев. 

"Не крия, че е огромно удоволствие да свързват името ми с Палермо. Това означава, че съм оставил дълбока диря там и бих приел на секундата, ако ми се обадят. Но за момента не е осъществяван контакт с мен за поста. Проектът там обаче е много вълнуващ", сподели Роси. 

Италианският специалист е без работа от средата на юли, когато беше уволнен от Левски заради отпадането от Лига Европа. Преди да поеме "сините" той също беше в кратка пауза около треньорството, но изкара една година на "Герена".