Бившият футболист на Левски Кевин Бру се върна към времената със "синия" и някои събития в клуба по време на престоя му там.

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев. Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката", казва Кевин Бру, цитиран от в-к "Меридиан Мач" и добавя: "Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи."

"При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна", коментира още Кевин Бру.

"Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", е версията на Бру, който сега е футболист на Аполон Лимасол.