На 24-годишния Бирсент Карагарен му бяха нужни няколко мача, за да се превръне в ценна фигура в състава на Дунав Русе. Той и съотборниците му очакват домакинството си на Локомотив Пловдив в петък, 9-и март от 17.30 часа.

Двубоят от 24-я кръг на Първа лига можете да следите в GONG.BG, както и да го т.гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT 2.

„Винаги сърцето ми ще е в Локомотив Пловдив, израсъл съм там. Да вкараш два гола на Ботев бе доста радостно. Хубаво е, че победихме. Чака ни доста тежък мач с Локомотив. Очакваме да стане добър мач. Няма да ми е лесно да играя срещу отбор, в който съм израсъл, но това е животът“, сподели Бирсент Карагарен в предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

За раздялата с Локо Пловдив, Карагарен заяви: „Не се разбрахме с г-н Ераносян. Той ми каза, че няма да разчита на мен и аз реших, че няма смисъл да оставам.“

„В Дунав няма напрежение и играем свободно. Целта е да останем в шестицата, има още три мача и не се знае какво ще стане. Великов е млад и амбициозен треньор. Давам всичко от себе си да мога да помогна на отбора“, добави още Бирсент Карагарен.