Берое и Пирин излизат в битка помежду си, която обаче е предимно за честта на двата тима. Макар да е изминал само един кръг от втората осмица на плейофите, двата тима са почти 100% сигурни за участието си в баражите за място в Лига Европа. 

Това стана пределно ясно и след хикса между Нефтохимик и Локомотив Горна Оряховица, които можеха да окажат някаква съпротива, но сега изглеждат почти сигурни участници в плейаутите на края на сезона. 

Така старозагорци и благовградчани се срещат под Аязмото без напрежение, което би трябвало да отприщи максимално качествата на играчите и да се насладим на интересен сблъсък. 

И в двата тима има по един голям отсъстващ. За беройци аут е капитанът Иво Иванов, който ще изтърпи първата си среща от общо трите, за които беше наказан. За пиринци аут е контузеният Аймен Суда. 

Този мач започва от 18:00 часа и ще можете да го проследите директно в ефира на DIEMA, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим онлайн на GONG.BG, а ще можете да го слушате и по Дарик