Берое приема Левски от 15:00 часа в мач от 24-ия кръг на Първа лига със сериозни кадрови проблеми. Двубоят може да проследите на живо в ефира на DIEMA SPORT 2, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.

Левски влиза в мача със сериозно самочувствие след успеха над ЦСКА и ще търси затвърждаване на добрата линия, предвид и успеха на "червените" вчера над Монтана с цел да възстанови дистанцията на шест точки.

Тимът на Ферарио Спасов има три поредни поражения, а двубоят с Левски ще е важен от психологическа гледна точка. Левски не играе добрена стадиона под Аязмото, но в момента старозагорци имат куп кадрови проблеми.

Наказани за мача са Иво Иванов, Веселин Пенев и Карлос Охене. Георги Динков и Матеас Делич пък са контузени. 

В Левски пък единствените проблеми са свързани с контузените Боян Йоргачевич и Симон Сандберг. Треньорът Николай Митов вероятно отново ще заложи на героя от мача с ЦСКА Николай Кръстев на вратата. Сашо Александров, Лукин, Яблонски и Веско Минев ще са карето в отбрана, а Бурабия и Костадинов ще действат в средата на терена. Нар и Прохазка се очаква да оперират по крилата, а в ролята на плеймейкър ще бъде поставен Божидар Краев. Атаката пък ще води Бабатунде Адениджи.

Вероятни състави:

Берое: Перниш, Тенев, Георгиев, Василев, Зехиров, Като, Райнов, Карачанаков, Божилов, Цонев, Мапуку

Левски: Кръстев, Александров, Лукин, Яблонски, Костадинов, Бурабия, Нар, Краев, Прохазка, Адениджи