Ботев Враца и Берое е вторият мач от 19-ия кръг в родната Първа лига, а срещата е на 8-и декември (събота) от 15,00 часа.

Мачът можете да гледате на живо по DIEMA SPORT 1, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а сайтът GONG.BG ще го следи специално за вас.

Домакините отхвърлиха оферта от елитния гръцки тим АЕК Лариса за нападателя Валери Божинов. Ботев Вр записа първа загуба в шампионата ни след четири поредни победи, губейки от Етър в междинния кръг (1:2).

С наказание за тима на Сашо Ангелов е Керчев, а Михайлов и Апостолов се завръщат след изтърпени такива. Даниел Гаджев е под въпрос, а Атанас Фиданин е с травма. В отбора обаче се завръща Гаджалов.

Положението в Берое хич не е добро, след като заралии допуснаха поражение от Черно море в междинния кръг. В отбора от Стара Загора се чуха остри реплики, а наставникът Александър Томаш довери, че сякаш има страх в отбора.

Капитанът Мартин Райнов се завръща след наказание, което е добре за Берое, тъй като в 4 от 7-те мача, които не е бил част от състава, тимът губи. Мешка е наказан за гостуването във Враца. Георги Ангелов и Ерол Алканс са с травми и няма да бъдат част от състава на тима.