Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че клубът има предварителен договор с двама футболисти, но не пожела да разкрие техните имена.

„Камен Хаджиев има договор и ще се постараем да го удължим. Смятам, че имаме едно добро ядро. Охене има договор за още две години и той е част от това ядро“, коментира Грудев в интервю за телевизия „Стара Загора“.  

„Приоритет ни е привличането на нападател. Искаме да направим много добър подбор на възловите постове. Приоритет са позициите ни – централен защитник (поне един) и нападател. Ще се опитаме да привлечем и външен футболист“, добави той.  

"Анализирахме класирането и цялостното представяне на отбора. Изпълнихме първата цел, която бе класиране в шестицата. За нас като ръководство сезонът е повече от успешен. Александър Томаш остава треньор на Берое. Това не e било поставяно никога под съмнение."

„Да кажем, че имаме договор с двама футболисти, но не искам да споменявам имена. Не искаме да взимаме на сляпо. Водим разговори с доста футболисти и агенти“, каза още Валентин Грудев.

Иван Минчев има предварителна договорка с Берое, но към него през последните дни има засилен интерес от чуждестранни отбори и все още не е сигурно дали той ще започне подготовка със старозагорци на 11 юни.