Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е доволен от победата с 5:1 над Верея в мача от 29-ия кръг на Първа лига. Наставникът на “червените” обаче заяви, че на моменти не му е харесала играта на тима, тъй като имало известна липса на концентрация.

ЦСКА с лекота разгроми Верея, доближи се до Лудогорец

“Резултатът е добър. На моменти ми хареса играта, но момчетата подходиха лежерно след 4:0. По същия начин и в началото имаше липса на концентрация и подходихме несериозно към няколко ситуации. Получихме и един картон, който беше напълно излишен”, коментира Белчев.

“Трябва да играем с футболистите, които имаме. Не знам какво ще бъде положението с Бланко и другите, така че нека изчакаме. Каранга ще се завърне след наказание и ще се справим с това, което имаме. Неприятно е след двете загуби, но трябва да запазим спокойствие. Напрежение няма. Всеки футболист трябва да бъде готов да защитава името на клуба и да покаже, че има място в ЦСКА” , допълни той.

Десподов аут за ЦСКА до края на сезона?

Белчев бе запитан и за състоянието на Кирил Десподов, за когото по-рано ви информирахме, че може и да пропусне остатъка от сезона: “Медицинският щаб прави всичко възможно да го възстанови. Мисля, че ще се оправи.”