Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев имаше забележки към играта на играчите си при измъчената победа с 1:0 над Черно море на "Тича". "Червените" надделяха с 1:0 с гол в 96-та минута и удължиха серията си от победи на седем поредни.

"Наистина трудна победа. Отбелязахме в последната минута, което го доказва. Заслужена победа, макар че не убедихме. Нивото на ЦСКА трябва да е по-добро, но съм доволен от победата", заяви Белчев пред DIEMA SPORT и сподели от какво е недоволен.

"Като игра не съм доволен от някои неща, но не може във всеки мач да вкарваш по 3-4 гола. Но чисто като игра трябва да показваме по-добро ниво. Подведохме се по играта на Черно море с изритани топка, трябва да се придържаме към фланговете и от там да реализираме головете", сподели още треньорът и разкри кога се е притеснил за изхода на двубоя.

В луд мач на Тича ЦСКА издави "моряците" точно пред кея

"В последните минути се притеснявах, но не си мислех за серията, тя все някога ще приключи. Мислех само как да съм полезен на отбора и да ги напътствам. Черно море насити средата на терена след червения картон и затова им казах да използват фланговете. Така се случи и голът", сподели още Белчев.

Според него, в тима му не трябва да има разделение на резерви и титуляри и затова очаква от всеки да се раздава максимално и да е готов да се изяви в моментите, в които бъде пуснат на терена.

"Всеки един футболист на ЦСКА трябва да готов, когато преценя да влезе и да дава най-доброто от себе си. Не трябва да има титуляри и резерви, трябва да са готови да играят във всеки един мач и да се доказват", заяви Белчев и коментира съдийството в двубоя.

"Казаха ми на полувремето, че е нямало засада. Имаше и други спорни ситуации, в които можем да имаме претенции, но не искам да коментирам съдиите. Гледам си моята работа и искам да помагам там", сподели още треньорът на ЦСКА и говори за предстоящия мач с Несебър за Купата на България.

"Гледали сме два мача на Несебър, имахме и човек на мача им вчера. Ще се опитаме да мотивираме футболистите и да ги вдигнем. Това е най-прекият път към Европа и купа. С уважение към Несебър ще подходим, ще бъдем с респект към тях", завърши Белчев.