Наставникът на Арда Кърджали Стамен Белчев бе щастлив след първата победа на отбора му в елита на България, но въпреки това призна, че има много работа, която чака „сините”. Треньорът бе умерен и призна, че Берое е бил по-добър през първото полувреме, като по-сериозните шансове са били на страната на старозагорци. Белчев също така потвърди, че изгонването на Никита Баранов е улеснило неговия тим да стигне до трите точки в Пловдив.

„След всяка победа съм щастлив. Има още страшно много какво да желая от играта ни и поведението. Не се заблуждаваме, тъй като ни чака страшно много работа”, започна Белчев.

„Радвам се за всеки един, който вкара гол днес. Затова сме ги взели – да помогнат на отбора в efbet Лига. Надявам се във времето, което работим занапред, да покажат още по-добро ниво, защото такива са очакванията към тях”, продължи Белчев.

„Според мен червеният картон за Берое улесни нашия отбор, макар че през първото полувреме опонентът имаше по-чистите положения. Не се лъжем – късметът днес бе на наша страна. Може би ни липсваше организацията в средата на терена и допускахме много ситуации”, говори още той.

„Добре е, когато отборът не губи. Работим всеки ден, за да се подобряваме и всички хора в Кърджали да изпитват радост. Не се интересувам от статистики. Не ме интересува, че имам добри мачове срещу Александър Томаш. Той е млад, амбициозен треньор, който го чака страхотно бъдеще. Изградил е добър отбор, който тепърва ще показва доброто си лице”, призна той.

„Ивайло Димитров прави всичко възможно, колкото се може по-бързо, да се подобри. В най-скоро време го очаквам в отбора. Пламен Крумов и Веселин Марчев снощи имаха вирус, както и Иван Коконов отпреди. Това ни принуди да правим рокади, но затова имам 20 човека, за да може всеки един от нас да покаже, че е нужен и полезен за отбора”, допълни треньорът на Арда.

„Клубът прави първи стъпи за връщане в Кърджали, но ръководството може да ви каже кога ще играем там”, завърши Стамен Белчев.