Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев осъди остро грозните сцени по трибуните на мача с Локомотив Пловдив. Тогава заради ексцесии от публиката мачът беше спрян за повече от 20 минути, като имаше и нахлуване на пистата. 

"Грозни сцени, за мен това е недопустимо за футбола. Не мога да коментирам какво се случи, следях си играта. Изведнъж дойдоха хора, не знам каква е истината. Много неприятна сцена беше това." 

"Мисля, че това повлия на мача. На прекъсването говорих с тях да се абстрахират от случилото се. Те видяха какво стана, но много трудно се връщаш в мача след такова нещо. Добре, че не се случи нещо по-сериозно. Жалкото е, че коментираме такива неща на пресконференцията, а не футбол", заяви Белчев и коментира мача. 

"С показаното на терена нашият отбор заслужено победи. Имахме търпението да задържаме топката трайно, надявам се във времето да изчистим играта си. Важни три точки взехме", заяви треньорът и разкри кои са слабостите. 

"Като владение на топката и като самочувствие съм доволен, но не съм доволен, че от ситуациите, в които стигаме лесно до наказателното поле, се късаше идеята ни в последния пас. Прибързаха хората в тези ситуации, надявам се да работим в тази насока и да го изчистим", сподели Белчев и коментира евентуалното наказание и съдийството. 

"Всяко едно наказание не се отразява добре на отбора, не мога да коментирам нищо, има си комисии. Днес съдийството... всъщност, нямаше фрапантни грешки на съдията. Дали свирят в наш ущърб или не, аз избягвам да коментирам съдиите", завърши треньорът на ЦСКА.