Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен най-вече от представянето на тима си в мача със Зенит, не толкова от победата с 2:1 над най-скъпия отбор в Русия. Според него, сега това е по-важният аспект, а не резултатите.

"Доволен съм от играта, добре е, че побеждаваме отбори като Зенит, но сега ме интересува да покажем добра игра и да сме постоянни. Искаме да подобрим синхрона и да сме готови за мачовете."

ЦСКА направи Манчини свой клиент, пак го би!

"Доволен съм от желанието и старанието, само в началото не можахме да се ориентираме. След това заиграхме добре, имахме шансове, трябваше да завършим по-добре някои ситуации", заяви Белчев пред DIEMA SPORT и разкри какво още иска от момчетата си, като добави, че този успех не трябва да заблуждава играчите му.

"Искам да бъдем още по-убедителни, да имаме по-добро владение на топката, искам да сме по-бързи и изобщо да сме по-убедителни. Ние сме здраво стъпили на земята, въпреки победата знаем, че имаме още много детайли за чистене. Не трябва да се заблуждаваме, че сме голям отбор. Всеки трябва да дава максимума и да защитава името на тима", заяви Белчев.

"Рубен Пинто ще бъде част от тима и занапред, той е доказал, че ще е полезен и се радвам, че ще работим заедно. Има разочарование, че няма да играем в Европа, но не искам да коментирам", сподели още треньорът по темите за селекцията и за недопускането в Лига Европа на отбора му.