Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не скри задоволството си от изразителната победа над Ботев Пловдив с 6:2 в Коматево. „Червените” показаха страхотна игра и съвсем заслужено спечели първа победа в Пловдив от близо осем години насам.

„Доволен съм от победата. Мисля, че тя е напълно заслужена. Каротнът на Минев улесни нашите действия на терена. Благодаря на мочметта за усилията. Днес през цялото време бяхме по-добри на терена”, коментира Белчев след мача.

ЦСКА се отпуши срещу европейския Ботев

Белчев направи няколко промени в състава си в сравнение с последния двубой от шампионата срещу Лудогорец, който столичани загубиха с 0:1 на стадион „Българска армия”

„Трябваше да търсим промяна в състава в сравнение с миналите мачове. Интересуват ме мочметата, които са в най оптимална форма и където има най-добър синхрон. Има какво да се желае от хората в средата на терена. Искаме да изкзараме играта по фланговете и да имаме по-голяма острота в атака.”

Хеттрикът на Каранга му донесе шампанското на Gong.bg

Белчев спокои, че смяната на Каранга след третия му гол в мача не е била продуктувана от травма, получена в двубоя с Ботев.

„Бяхме решили да сменим Каранга още преди гола. Имаше леки проблеми през седмицата”, каза още Белчев.