Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи червения картон, получен от Жеферсон като ключов за получилата се загуба в дербито с Лудогорец. Специалистът обаче смята, че "червените" запазват шансове да стигнат до титлата.

Супер дерби: Лудогорец докосва титлата след обрат над 10 от ЦСКА

"До показването на червения картон играта бе равностойна и показването на този червен картон за тази постъпка на Жеферсон предреши начина, по който трябваше да играем до края, да се приберем повече и оттам дойдоха бедите. В края не се справихме там, където имаме най-голям проблем, в центъра на отбраната", заяви Белчев.

"Преди мача си говорихме, че трябва да си сдържаме емоциите. Дяков използва удобен момент, за да провокира наш състезател и така. Не можахме да се справим пред вратата при центриранията при втория и третия гол."

Относно наказанията на Фернандо Каранга и Станислав Манолев за мача с Левски, Белчев коментира: "С хората, с които разполагаме, ще трябва да се справим."

"6 точки са и много, и малко. Има още много мачове в плейофите, всичко зависи от нас. Ако до края на първенството направим серия без загуба, накрая ще празнуваме, но нека видим следващия мач."

"Докато имаме шансове, ще се борим и на двата фронта", допълни наставникът на ЦСКА.