Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев успокои феновете, че ще има още нови попълнения до затварянето на летния трансферен прозорец. Той обаче е на мнение, че не трябва да се избързва с привличането на играчите, защото трябва да се вземат достатъчно добри футболисти.

"Търсим футболисти, които ще ни вършат работа, трябва да надградят, а не прсто да взимаме такива, които да са за бройката. Работи се по селекцията, чакам нови попълнения в най-скоро време. Чакаме вратар", заяви Белчев пред DIEMA SPORT, след което коментира и проверката с Университатя Крайова с 4:2 след обрат от 0:2.

Обрат, 4 гола и 4 от 4 за ЦСКА

"След 30-та минута съм доволен от показаното. До нея бяхме бавни, не можахме да пресираме съперника, не можахме да се организираме. Нямаше владение на топката, нямаше агресия. Но след 30-та минута заиграхме добре, макар че имам още претенции към играчите."

Милчо Ангелов: Ще спечелим титлата тази година

"При етапа, на който сме - трети мач за пет дни - това е нормално, но като цяло има постоянство. Трябва да изчистим елементи, които са елементарни. На моменти се опитваме да усложняваме футбола, което не трябва да се случва", заяви Белчев, след което изрази надежда, че отборът ще се сработи до началото на сезона.

"Трябва да се оправяме с футболистите, които имаме, на моменти ни липсват играчи зад нападателя. Но до началото на първенството мисля, че нещата ще се окомплектоват и всичко е наред", сподели още старши треньорът на ЦСКА.