„Щастлив съм, че отново съм тук. Това е нова страница в живота ми. Връщам се на познато място с много приятели. Тук винаги съм се чувствал като у дома си”, сподели пред Левски ТВ защитникът Аймен Белаид, който подписа договор със „сините” за година и половина.

„Много неща се случиха. За мен тогава се сбъдна една мечта – да играя в Англия. Имах страхотни моменти там. Последният ми сезон обаче не бе много добър, но аз дадох всичко от себе си. Когато си тръгвах от Левски, споделих, че някой ден ще се върна.  Ето, отново съм част от Левски, което ме радва. Знаех, че ще стане така”, коментира Аймен Белаид.

Левски си върна защитник

„От предишния ми престои се познаваме с Роман Прохазка и някои от юношите. С другите се запознах. Тренирахме няколко пъти заедно. Има много нови момчета. Габриел Обертан го познавам, тъй като играхме заедно в детските години. Виждам, че имам много потенциал в тези момчета и с нетърпение очаквам мачовете”, заяви още роденият в Париж тунизийски футболист.

За предстоящото Световно първенство в Русия, Белаид каза:

„Да, бях част от националния тим по време на квалификациите и се надявам да взема участие и на фивалите. Надявам се и да спечеля трофей с Левски. Знаете играх финал, но тогава не успяхме. Искам да спечеля нещо тук. Това е най-важното за мен.”