„Първо, искам да кажа, че се надявам Венци Бенгюзов да е добре. Чакат ни важни мачове. Наистина важна победа. Сега излязохме пред Славия. Доста ни костваше тази победа. Имаше и умора от мача за Купата. Този мач и следващите два осмислят сезона на Верея и мисля, че едната крачка е направена“, коментира Иван Бандаловски, който получи наградата на Бенгюзов за играч на мача Верея – Монтана, спечелен с 1:0 от домакините.

„Монтана ни затрудни. Бяха се затворили и ни чакаха на контраатака. Тежко ни беше да пробием тази стена. Мисля, че съвсем заслужено спечелихме. Има и такива грозни победи, но понякога трябват, за да постигнеш целите си“, каза още Бандаловски и продължи:

„Заслужено постигнахме победа. Мъжки играхме. Виждате как Монтана играе срещу нас и как играе срещу Ботев и Славия. Няма какво да направя аз. Ами 7:0, 3:1, 4:3. Виждате как играят срещу тях, а тук щяха да ни почупят. Пет контузени футболисти има в нашия отбор. Мисля, че това не е нормално. Има си хора, които си отговарят за тези неща. Ние правим каквото е възможно. Видяхте за какво става въпрос. Играха на живот и смърт. Хората, които разбират от футбол знаят за какво говоря. Докато има такива работи в българския футбол няма как да успяваме.“

„Като цяло до края на мача не се знаеше как ще приключи. Беше доста агресивно, оспорвано. Излъгахме отбора на Монтана и заслужено спечелихме“, заяви Иван Бандаловски.

„Шансовете си остават за Купата. Всеки мач може да предложи различен развой. Имам три Купи в моята кариера. Надявам се да достигна финал. Всички сме мотивирани и се надяваме на добър резултат и да се класираме. Ако може и на двата фронта да направим нещо добре. Първенството е много важно, но ако може да стигнем и финал за Купата ще е много важно за Верея“, завърши футболистът на Верея.