Бранителят на Берое Иван Бандаловски посвети гола, който отбеляза при победата с 2:1 над Етър Велико Търново, на без време напусналите ни Павел Панов и Георги Марков. Защитникът, освен това, даде и своя анализ за срещата, в която старозагорци направиха пълен обрат.

„Първо бих искал да изкажа своите съболезнования към близките на Павел Панов и Георги Марков. Марков бе близък до мен, играли сме заедно. Винаги сме били приятели. Съжалявам много за случилото се. Новината бе шокираща за мен. Искам да посветя този гол на тях двамата. Иначе за мача – много важна победа за нас. Дойде доста трудно. Имахме доста ситуации, но важното, че се върнахме от 0:1 и успяхме да обърнем мача. Това е показване на характер – както в миналия мач, така и в този. Това е позитивното“, коментира Иван Бандаловски.

„Може би като централен защитник. Цяла кариера обаче играя десен бек, но в Партизан започнах и като централен. Но за мен няма значение. Каквото прецени Томаш. Аз съм играл на много позиции. Искам да съм в помощ на отбора и ще играя, където трябва. Най-важен е отборът, аз съм на второ място“, добави бранителят.

„Няма да излезем за равен или загуба. Имаме доста опитни и качествени футболисти. Излизаме и ако можем да вземем победата – ще го направим“, обясни Бандаловски за предстоящите битки на заралии.

„Аз мисля, че това, че ще сме в шестицата, бе ясно. Не е имало никакво питане. С тези футболисти и тази организация в клуба. Сега играем мач за мач. Ще има хубави мачове. За нас ще е добре да израснем като отбор. Отборът се гради от 6-7 месеца и дори изпреварваме на моменти нещата. Надявам се да израстваме още по-бързо и добре“, каза още Бандаловски.