Треньорът на Етър Красимир Балъков призна, че при загубата с 0:2 от Ботев Вр „виолетовите” са изиграли най-слабия мач под негово ръководство.

„Много трудно мога да си обясня начина, по който моят отбор изигра тоя мач. Футболиситте се пренавиха в този мач. Говореше се дори за дерби, понеже и двата отбора са играли във Втора лига. Футболистите пренавиха пружината, не се получи това, което тренирахме. На базата на многото индивидуални грешки можехме и повече от два гола да получим. Поздравявам Ботев Враца, а ние трябва да си поговорим малко като мъже.”

„Мисля, че това бе най-слабият мач за нас. Може би и аз да съм направил грешка при мотивацията на отбора. Целяхме да използваме бързината на Крум Стоянов и да затворим малко левия фланг. Донякъде се получи. В защита играхме лошо.”

„Аз не искам да коментирам положенията, вие ги коментират. Дали те са причина в днешния ден, се съмнявам, защото ние играхме слабо и търсим причините в нас.”

„Още след мача им казах, че сме изиграли най-слабия мач. Трябва да забравят всичко и да се настройват на 100 процента за мача с Левски. Ще се опитаме да покажем, че играем добър футбол. При нас всичко е възможно. Можем и да спечелим, и да загубим, но защо да не победим Левски?”

„Имаме само двама вратари на определена възраст, търсехме по-млад, за да засилим конкуренцията в лицето на Анатоли Господинов.”

„Трябва да има уважение между треньорите. Във футбола днес един побеждава, друг пада. В спорта е важно да има коректност”, сподели Красимир Балъков.