Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков даде емоционално интервю след края на двубоя с Дунав, спечелен от домакините с 2:0. Мачът на стадион „Ивайло“ предложи много интересни и спорни моменти, като единия от тях бе през първото полувреме, когато редовен гол на Етър бе изненадващо отменен. Двата тима също доиграха мача в числено намалени състави. Етър с 10 души,докато Дунав с 9.

„Изобщо няма да е достатъчна тази победа. 2:0 е резултат, при който противникът няма какво да губи. Може пък и да е достатъчно. Комфортен резултат, който ни дава малко спокойстиве, но не трябва да се успокояваме, защото видяхте каква битка беше, какви ситуации имаше. Така ше бъде и в реванша. Днес имахме щастие да вкараме, на реванша ще видим как ще бъде“, коментира Балъков.

„Изключително емоционален мач. Най вече от решенията на съдиите. На нас ни се насъбра и не ни издържаха нервите. Момчетата на терена бяха афектирани, футболистите и на двата отбора. Нямаше обаче такива сцени, на базата на решенията, които да помрачат мача. На полувремето ми казаха, коментирали сте го и вие, че няма засада. Искам да попитам кой промени промени решението на главния съдия? Това ще ми бъде много, много интересно“, запита Балъков.

Много съм щастлив от подкрепата. Футболът се прави за хората, които харесват фубтола. С всеки изминал мач идват все повече и повече хора. Имаме хората, имаме колектива и тези хора да се радват на хубав футбол в елита пще една година. По време на първенстовото изчиствахме много неща, и този късмет, който ни трябваше, дойде в последните два мача“, каза още Красимир Балъков.