Наставникът на Етър Красимир Балъков коментира успеха на тима над Верея с 1:0 в двубоя между двата тима, част от 15-ия кръг на Първа лига.

"Успехът дойде трудно. Верея не са обиграни много добре, но имат добър наставник, който ги стабилизира. Радвам се, че стигнахме до победата, радвам се и за Фло, който е колективен играч, днес за наша радост реализира много важен гол", коментира Балъков.

"С изминаване на времето, играчите започнаха да стават нервни, направихме две смени, за да промени стила, влезе Иван Петков като втори нападател, те играха доста затворено и прибрано, все пак съумяхме да спечелим с гола на Фло", добави той.

"За жалост има някакво разтягане или леко скъсване, трябва да изчакаме медицинският екип да каже мнението за Ерик Почански. В една ситуация те имаха възможност да се разпишат, ако ни бяха вкарали щяха да ни попарят. Всички мачове са едни и същи, всички мачове се играят здраво, няма значение дали си първи, последен или предпоследен", каза още Балъков.

"Доволни сме от 1:0 и 3-те точки. Когато някой отбор паркира автобуса отзад, с трима централни защитници и двама бега, трябва да си много креативен, търсихме попадение, през първата част не се получи, през втората част играхме по-добре. Щастливи сме, че печелим точки, има много мачове още пред нас, беше ключов мач, дава самочувствие на отбора да погледнат по-нагоре, във всеки мач трябва да играем за максимален брой точки, ако победим Ботев Пловдив имаме сили за нещо по-друго. Днес беше ключов мач, за да бъде важен този мач с Ботев. Ще има важност срещата с Ботев Пловдив. Миналата година играхме за оставане в групата, футболистите ми играят футбол, тази година имаме и стил на игра, не всеки път ни се получава, видяхте Лудогорец какво ни направиха, но това е пътят", завърши изказването си наставникът на Етър.