Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира успеха на тима над Локомотив Пловдив с 2:0 в двубой от 23-ия кръг на Първа лига.

"Играхме с голямо желание, себераздаване и характер. На фона на 90-те минути мога да отдам голям комплимент на отбора ми. Промениха се много неща от миналата година, начина на игра, желанието на футболистите да растат като такива и да се развиват. За това скачане на Етър като отбор 100 % това е заслуга на футболистите", коментира Балъков след двубоя.

"Два пъти съм коментирал съдийството, не искам да коментирам съдийството, но когато стават фрапиращи грешки както мача с Берое, няма как да се коментира, изгонването на Василев няма как да не се коментира, има си съдийски наблюдатели. Колкото по-бързо се въведе системата ВАР толкова по-добре", добави той.

"Това ще е голям подарък за футболистите, не ни е някаква цел, с която без нея няма да бъде добре. Ако успеем да го сторим ще е добре, има много силна конкуренция, ако успеем да победим в мачовете до края, ще видим какво ще се получи, не зависи от нас", добави наставникът на Етър Велико Търново.