Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори остана доволен от показаното на терена в контролата с Карабах от неговите играчи. Те не успяха да стигнат до победа и битката завърши само 1:1, но бразилският спец разкри какво му е харесало.

"Доволен съм от контролата и от видяното, защото днес сутринта тренирахме, а се изправихме срещу много добър противник. Опитах се да дам еднакви минути на всички играчи, защото все още ги опознавам. Те се справиха добре, но има още какво да се работи", заяви Аутуори пред DIEMA SPORT.

"Много съм доволен от тях, всички се вложиха максимално, но още се опознаваме. Доволен съм от това как се влагат не само по време на мачовете, но и по време на тренировките. Засега съм много доволен."

"Не само физическото и техническото израстване е важно, а още тактическото и менталното представяне на терена. Затова съм доволен от момчетата", добави бразилецът и сподели, че резултатът не го интересува.

"Резултатът не е важен. Двата противника, с които играхме досега, са много различни. Карабах беше по-агресивен, по-състезателен, но се радвам, че моите играчи се вложиха на 100% днес, но имат какво да се доказват като качества", заяви бразилецът.

Накрая той коментира и горещата тема около Лудогорец от деня, а именно привличането на Антон Недялков. Бившият играч на ЦСКА се присъедини изненадващо към отбора. Той говори и за лятната селекция на отбора.

"Запознат съм с качествата на Антон Недялков и съм много доволен от трансфера му. Трябва да вдигнем вътрешната конкуренция в отбора и така всички ще бъдат на едно много добро ниво."

"Като всеки един голям клуб Лудогорец трябва да е отворен за добри трансфери, така че дори и да нямаме нужда, смятам че нашият отбор ще направи всичко възможно да привлече класен играч", завърши Аутуори.