Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че не се интересува от нивото и ходовете на противника в плейофа от Лига Европа Торпедо Кутаиси. Специалистът заяви, че от значение единствено е неговият тим да си свърши работата, като се класира за груповата фаза на втория по сила евротурнир.

Българският шампион пътува до Грузия, където в четвъртък от 19 часа излиза за първия мач от изключително важния дуел. Както винаги, срещата можете да проследите минута по минута в Gong.bg и на честотите на Дарик радио. Срещата можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„Противникът бил отложил своите мачове в първенството? Ние нямаме нищо общо с Торпедо, трябва да гледаме нашия си отбор”, коментира Аутуори на заминаване от България.

„За нас няма значение кой е опонентът. Ние трябва да постигнем нашата цел, да превъзмогнем това препятствие и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Няма значение противникът. Важно е как ще свършим нашата работа.”

„Трябва да знаем, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем.”

„Ренан се възстановява, все още не е готов напълно. Нашата цел е цялата група да бъде заедно.”

„Няма значение,че отиваме да играем в Грузия. Без значение на мястото и противника, искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи”, заключи Аутуори.