Старши треньорът на Лудогорец Паоло Аутуори остана доволен от своя отбор, въпреки че разградчани така и не успяха да реализират гол във вратата на Видеотон.

"Нашият отбор създаде ситуации за гол, играхме 90 минути добре, за съжаление техният отбор си свърши работата, можеха да играят малко повече футбол. В този мач получиха 6 картона, в предните мачове също имаха 5 картона. Не се притесняват да не играят футбол, да го развалят", заяви бразилецът след 0:0 в първия мач от втория квалификационен кръг в Шампионска лига.

"Играхме 90 минути, саз съм доволен, че отборът се раздаде, стояхме добре на терена, но има още един мач, ще работим над нещата, които днес не се получиха."

"Създаваме ситуации, но не вкарахме, не мога да отговоря по друг начин. Техният вратар също беше доста добър."

"Нашият отбор игра доста добре в дефанзивна фаза, не позволиха на съперника да стигне до положения за гол. В такива изнервени мачове обикновено футболистите губят концентрация, аз съм доволен, че нашият отбор успя да задържи концентрацията за 90 минути."

Относно шансовете за продължаване напред, Аутуори отговори: "50:50 беше преди мача, сега остава 50:50. Трябва да вкараме гол в реванша."

Той говори и за своите двама нападатели Кешеру и Швиерчок: "Двамата имат различни характеристики, но и двамата обичат да вкарват голове."