Атанас Илиев: Надявам се и знаех, че ще победим

"Изключително труден мач. Бяхме пределно мобилизирани и търсехме гол още от първата минута. Говорихме си, че излизаме да бием с разлика и за наша радост това се случи. Надявах се и знаех, че ще победим, но не точно категорично с 3:0. Говорихме си да излезем и да играем за нас, и победихме. В някои мачове играем добре, но не побеждаваме. Стават такива работи", коментира Играчът на мача Локо ГО - Монтана Атанас Илиев, който вкара два гола за победата с 3:0 на Монтана.

За второто си попадение, което бе много красиво, Илиев заяви: "Не, не е най-хубавият ми гол. Вкарвал съм доста такива подобни голове. Радвам се, че вкарах два гола, въпреки че не бях много полезен на терена. Бях с навехнат гледен, не бях тренирал доста време с отбора."

За следващия сблъсък със Септември Атанас Илиев сподели: "Очаквам да подходим агресивно като днес от началото и да победим като днес. Гледал съм ги, но нямам особени впечатления. Не мисля, че има разделение между българи и чужденци в нашата съблекалня. Уникален мотиватор е Атанас Атанасов, голям пич."

"Тренирам както трябва, правя каквото се иска от мен. Моят договор изтича след един месец. Не знам какво ще правя после", добави Атанас Илиев.

Свързани материали

  • Атанас Илиев е номер 1 на Локо ГО - Монтана Атанас Илиев е номер 1 на Локо ГО - Монтана
  • Страхотен втори гол на Илиев попари Локо ГО за 3:0 Страхотен втори гол на Илиев попари Локо ГО за 3:0
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Горна Оряховица Монтана

Първа лига